Levering en transport

Levering Winters lichtstraten

Naast de service van het plaatsen die Winters Lichtstraten u biedt, bestaat ook de mogelijkheid om de lichtstraat op locatie te leveren. In het geval dat het kleine lichtstraten zijn zullen wij de lichtstraat in eigen beheer vervoeren.

Groot transport

Wanneer het gaat om grote lichtstraten met afmetingen boven 5 meter lang en breder dan 2,5 m kunnen deze in overleg met groot vracht transport vervoerd worden. In het geval dat uw lichtstraat met vracht transport vervoert wordt bieden wij de mogelijkheid om de lichtstraat op de plek van bestemming te leggen door middel van een kraan die op de vrachtauto aanwezig is. Let wel op wanneer er met groot transport gereden wordt moet de bouwplaats wel te bereiken zijn voor vrachtverkeer!

Tevens bieden wij mogelijkheden om het glas op locatie te leveren rechtstreeks vanaf de fabriek. 

Onze lichtstraten worden in onderdelen geleverd, dit houdt in dat we een compleet kozijn hebben waarnaast het glas en het aluminium los geleverd wordt zodat de lichtstraten handmatig te plaatsen zijn. 

Wanneer men er voor kies de lichtstraat alleen te laten leveren en in eigen beheer te plaatsen, leveren wij een handleiding voor de plaatsing.