Lichtstraat overkapping

Een lichtstraat in een overkapping zorgt naast veel extra daglicht voor een echte eyecatcher in uw overkapping.

Lichtstraat in overkapping

Lichtstraat in overkapping

Elke vorm qua lichtstraat is mogelijk in een overkapping. De stijl van de overkapping bepaald welke lichtstraat het mooiste staat. De meest gekozen lichtstraten in een overkapping zijn het zadeldak, de vlakke lichtstraat of de schilddak lichtstraat.

Glaskeuze - lichtstraat overkapping

Glaskeuze - lichtstraat overkapping

De glaskeuze voor een overkapping loopt uiteen. Voor een lichtstraat in een niet geisoleerde ruimte is enkel glas mogelijk. Wij adviseren om voor een kleine meerprijs te kiezen voor geïsoleerd glas, dit geeft minder snel condensvorming, wat de levensduur positief beïnvloed. Op deze manier blijft de optie open om de overkapping achteraf dicht te zetten en zelfs te isoleren. Zonwerende beglazing kan worden gekozen om hitte tijdens de warme dagen tegen te gaan, let hierbij wel op dat zonwerende beglazing weinig toegevoegde waarde biedt wanneer de overkapping rondom geopend is.

Geventileerde lichtstraat - overkapping

Geventileerde lichtstraat - overkapping

Een permanent geventileerde opstand behoort tot de opties wanneer een lichtstraat in een overkapping wordt geplaatst. De ventilatie zorgt er voor dat er geen warme lucht onder de lichtstraat blijft hangen, hierdoor blijft het koeler onder de lichtstraat. Daarnaast zorgt de ventilatie er voor dat vliegjes en insecten minder snel onder de lichtstraat nestelen.

HOGE KWALITEIT EN 10 JAAR GARANTIE

Het frame voor een Winters Lichtstraat wordt gemaakt van duurzaam Meranti hardhout. De buitenkant wordt afgewerkt met een hoogwaardige aluminium constructie.
Door altijd te werken met kwalitatieve producten kunnen we 10 jaar garantie geven op Winters lichtstraten. En dat voor een hele scherpe prijs!