Lichtstraat ventilatie

Lichtstraten met ventilatie voor een goede en gezonde werk en leefomgeving.

Lichtstraat ventilatie

Lichtstraat ventilatie

In onze lichtstraten kunnen we op meerder manieren ventilatie toepassen. Ventilatie in de lichtraat is een goede toevoeging wanneer er weinig ventilatie in de ruimte aanwezig is. Door de lichtstraat uit te voeren met een openslaand raam is het mogelijk om op een natuurlijke wijze de lucht te laten circuleren. Het is mogelijk om een zadeldak en schilddak lichtstraat te voorzien van een bedienbaar raam. Bij de vlakke lichtstraat wordt de complete lichtstraat geopend.

Lichtstraat ventilatie elektrisch of handmatig

Lichtstraat ventilatie elektrisch of handmatig

Een openslaand raam voor ventilatie is op twee manieren uit te voeren; handmatig of elektrisch. Bij de handmatige variant wordt gekozen voor een handspindel waardoor de lichtstraat met een draaibeweging kan worden geopend. Bij de elektrische variant kan de lichtstraat geopend worden door een druk op de afstandsbediening. Deze stuurt een kettingmotor aan waarmee het raamdeel geopend wordt. De bediening van een vlakke lichtstraat te openen lichtstraat moet altijd elektrisch uitgevoerd worden.

Permanente ventilatie lichtstraat

Permanente ventilatie lichtstraat

Permanente ventilatie is alleen geschikt in een niet geïsoleerde situatie. Hierbij kan gedacht worden aan een veranda/overkapping. Permanente ventilatie zorgt er voor dat er geen warmte ophoopt bij warm weer. Daarnaast zorgt de natuurlijke ventilatie voor een luchtstroom onder de lichtstraat wat vliegjes en overige insecten tegen gaat. Permanente ventilatie adviseren wij wanneer de lichtstraat in een open ruimte/overkapping wordt toegepast welke ook in de toekomst niet geïsoleerd zal worden.

HOGE KWALITEIT EN 10 JAAR GARANTIE

Het frame voor een Winters Lichtstraat wordt gemaakt van duurzaam Meranti hardhout. De buitenkant wordt afgewerkt met een hoogwaardige aluminium constructie.
Door altijd te werken met kwalitatieve producten kunnen we 10 jaar garantie geven op Winters lichtstraten. En dat voor een hele scherpe prijs!