Lichtstraat advies

Op deze pagina vind je alle informatie over levering, transport en plaatsing. Vind hier een antwoord op de meest voorkomende vragen. Staat je vraag er niet tussen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Zo help je ons en toekomstige klanten.

Brochure ontvangen?

Wij begrijpen dat de keuze voor een lichtstraat afhankelijk is van meerdere factoren zoals prijs, service, garantie en het juiste gevoel bij een bedrijf. Wij hebben het jullie gemakkelijk gemaakt en alle informatie gebundeld in onze lichtstraat brochure 2024. Vul je e-mailadres in en ontvang de brochure direct binnen je inbox. Toch liever een fysiek exemplaar ontvangen? Mail ons je naw-gegevens en we sturen er één per post.

Wat onze klanten vertellen

Lichtstraat plaatsing

De plaatsing van een lichtstraat wordt binnen één werkdag afgerond. Wanneer je de lichtstraat laat plaatsen door onze lichtstraat specialisten geven wij 10 jaar garantie. Bij plaatsing door een andere partij wordt de waterdichtheidsgarantie verplaatst naar de plaatsende partij. De vlakke en lessenaar lichtstraat wordt vrijwel altijd door Winters Lichtstraten geplaatst in verband met het gewicht van het glas. De plaatsing bestaat uit drie fases. Eerst wordt het houten frame geplaatst op de aangebrachte opstand. Vervolgens wordt het glas op het kozijn aangebracht en afgekit door onze specialisten. Als laatste worden aluminium afwerkstips aan de buitenzijde aangebracht. Lees alles over het plaatsen van een lichtstraat.

Transport van een lichtstraat

Lichtstraten met een afmeting kleiner dan 8 meter lang en 3,2 meter breed vervoeren wij in eigen beheer. Een lichtstraat bestaat uit verschillende onderdelen, te weten: een houten frame, het glas en de aluminium afwerkprofielen. Wil je de lichtstraat zelf plaatsen? Dan leveren wij een handleiding mee voor een correcte plaatsing. Goed om te weten: de waterdichtheidsgarantie van 10 jaar vervalt omdat onze specialisten dan niet verantwoordelijk zijn voor het kitten. Meer weten over groot transport of spoed levering? Lees er alles over op onze pagina levering en transport.

Vervangen huidige lichtstraat

Wij produceren lichtstraten in elk gewenst formaat. Wanneer wij een oude lichtstraat vervangen, bepalen we na inspectie of de huidige opstand te gebruiken is. Het is mogelijk om de bestaande opstand aan te passen, of juist een maatwerk lichtstraat te maken die passend is voor jouw situatie. Lees alles over het vervangen van jouw oude lichtstraat en kies voor de duurzame oplossing van Winters Lichtstraten.

Veelgestelde vragen

Zoals eerder benoemd is goede en betrouwbare informatie bij de keuze van een lichtstraat van groot belang. De meest gestelde vragen van onze klanten vind je op de volgende pagina. Deze wordt continu geüpdatet met nieuwe relevante informatie.

HOGE KWALITEIT EN 10 JAAR GARANTIE

Het frame voor onze lichtstraten wordt gemaakt van duurzaam Meranti hardhout. De buitenkant wordt afgewerkt met een hoogwaardige aluminium constructie.
Door altijd te werken met kwalitatieve producten en mensen geven we 10 jaar garantie op Winters Lichtstraten. En dat voor een hele scherpe prijs.