Transformeer jouw leefruimte

Stel je voor: een woonkeuken om gasten te ontvangen of overkapping om te genieten van de natuur op je heen. En dat met natuurlijk daglicht! Als lichtstraat specialist transformeren wij jouw ruimte voor meer daglicht en jarenlang woongenot. Op deze pagina staat een overzicht van ruimtes gevuld met daglicht inclusief inspirerende projecten.

Lichtstraat uitbouw

Lichtstraat uitbouw

Een uitbouw dient vaak als een gezinsvriendelijke en veelzijdige ruimte, een centraal punt in de woning. Vaak is het de plek voor waardevolle gesprekken, een goed boek of het avondeten. Breng jouw uitbouw tot leven met daglicht voor een open ruimte waar je je thuis voelt. Onze lichtstraten laten helder daglicht binnen om jouw woonruimte te verlichten. Het daglicht dat jouw ruimte binnenvalt, geeft een gevoel van rust en ontspanning. Zelf dit gevoel ervaren? Laat je inspireren door onze projecten of kom eens langs in onze showroom. Een uitbouw met daglicht creëert letterlijk en figuurlijk meer ruimte.

Lichtstraat overkapping

Lichtstraat overkapping

Een lichtstraat in een overkapping beschermt je tegen regen en andere weersinvloeden, terwijl je toch een open en ruimtelijke sfeer behoudt. Met daglicht onder je overkapping is het een fijne ruimte om buiten te zitten, te eten of gewoon te ontspannen. Zelfs op iets meer bewolkte dagen. Dus wil je het optimale leefgenot halen uit jouw houten overkapping? Bekijk dan onze uitgevoerde projecten van lichtstraten in een overkapping of veranda. Zo maximaliseer je het gebruik van de buitenruimte het hele jaar door.

Lichtstraat restaurant

Lichtstraat restaurant

Voor restaurants speelt daglicht een belangrijke rol bij het creëren van een aantrekkelijke ambiance voor klanten. Met natuurlijk daglicht zorg je voor een warme en uitnodigende sfeer, wat ten goede komt aan de klantervaring en beleving. Tevens vergroot een lichtstraat de esthetische aantrekkingskracht van het restaurant, waardoor het zich onderscheidt van vergelijkbare restaurants. Toscanini in Amsterdam is één van de restaurants die wij hebben voorzien van 3 nieuwe en goed geïsoleerde lichtstraten. Bekijk hieronder het resultaat en oordeel zelf.

Lichtstraat bedrijfshal

Lichtstraat bedrijfshal

Heb jij een oude lichtstraat op je bedrijfspand, welke aan vervanging toe is? Laat je informeren over onze esthetisch aantrekkelijke, duurzame lichtstraten. Natuurlijk daglicht is belangrijk voor het welzijn en de productiviteit van werknemers. Daarnaast verbetert het de algehele uitstraling van de bedrijfshal. Kortom, laat je informeren en bekijk onze uitgevoerde zakelijke projecten.

Lichtstraat keuken

Lichtstraat keuken

De keuken is één van de belangrijkste ruimtes in jouw woning. Het bereiden van maaltijden met het gezin, drankjes en gezelligheid met familie en vrienden. Er is vaak heel wat bedrijvigheid in de keuken. Deze ruimte verdient extra daglicht en een uitnodigende uitstraling. Het plaatsen van een Winters lichtstraat in jouw keuken brengt natuurlijk licht naar binnen en verbetert de inrichting van je keuken. Want wie wil dat nou niet? Een visueel grotere, heldere en frisse ruimte voor meer leefgenot.

Lichtstraat gang

Lichtstraat gang

Een ruimte zoals een gang kan er donker uitzien, vanwege het weinige daglicht dat deze ruimte binnenkomt. Laat jouw gang of hal stralen door het toevoegen van een lichtstraat. Zelfs een kleine lichtstraat resulteert in een groter en lichter lijkende ruimte. Laat het daglicht jouw gang vullen en creëer een gevoel van ruimte.

Waarom een lichtstraat van Winters Lichtstraten

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om te oriënteren voor een lichtstraat en je gaat op zoek naar een passende lichtstraat dan vind je door de bomen het bos niet meer. Als consument kan het verwarrend zijn op welke zaken je moet letten voordat je tot aanschaf over gaat. Natuurlijk is de prijs een belangrijk aspect, daarnaast wegen materiaalsoort, extra opties, advies en service ook mee. Uiteindelijk wil jij die lichtstraat die het beste aansluit bij jouw unieke woonsituatie en waar je jarenlang plezier van hebt. Wanneer je kiest voor een lichtstraat van Winters Lichtstraten dan kies je voor 10 jaar garantie, het beste advies en persoonlijk contact tegen een scherpe prijs. Het beste advies en onze service ervaren? Neem gerust contact op en laat je vrijblijvend adviseren.

Voordelen van lichtstraten

Voordelen van lichtstraten

  • 10 jaar garantie op jouw lichtstraat
  • esthetische aantrekkingskracht: creëren van een open leefruimte
  • optimale natuurlijke lichtinval voor jouw leefcomfort
  • maatwerk lichtstraten uit eigen productie

Wat onze klanten vertellen

HOGE KWALITEIT EN 10 JAAR GARANTIE

Het frame voor onze lichtstraten wordt gemaakt van duurzaam Meranti hardhout. De buitenkant wordt afgewerkt met een hoogwaardige aluminium constructie.
Door altijd te werken met kwalitatieve producten en mensen geven we 10 jaar garantie op Winters Lichtstraten. En dat voor een hele scherpe prijs.