Lichtstraat vervangen

Is je huidige lichtstraat aan vervanging toe? Dit kan doordat het jarenlang onderhevig is aan diverse weersomstandigheden. Laat jouw lichtstraat vervangen en weer stralen door een duurzame goed geïsoleerde lichtstraat van glas. Met deze oplossing tot wel 30 jaar optimaal daglicht comfort. Hier lees je alles over het vervangen van je verouderde lichtstraat. Ook zie je voorbeelden van uitgevoerde projecten.

HET VERVANGEN VAN JE OUDE LICHTSTRAAT

HET VERVANGEN VAN JE OUDE LICHTSTRAAT

Wanneer je oude lichtstraat aan vervanging toe is, dan is de beste duurzame oplossing een hardhouten lichtstraat van glas. Doordat wij werken met duurzaam Meranti hardhout bieden we 10 jaar garantie op onze lichtstraten. De buitenkant wordt altijd afgewerkt met een aluminium constructie zodat je tot wel 30 jaar plezier hebt van jouw lichtstraat. Een goed geïsoleerde lichtstraat van hoog rendement veiligheidsglas (dubbel), of zelfs triple veiligheidsbeglazing (HR+++), draagt bij aan het verlagen van de energiekosten. Iedere situatie is uniek dus wij denken graag met jou mee voor jarenlang daglicht plezier. Mocht de lichtstraat van glas niet passen binnen het budget, dan is een polycarbonaat lichtstraat een mogelijkheid. Daarover later meer.

ENERGIELABEL C VERPLICHT VOOR KANTOORRUIMTEN

ENERGIELABEL C VERPLICHT VOOR KANTOORRUIMTEN

De eisen voor gebouwen die voor meer dan 50% uit kantoorfunctie bestaan zijn aangepast. Vanaf 2023 moet een ruimte met kantoorfunctie, welke minimaal 100m² beslaat een energielabel C of hoger hebben. Een nieuwe goed geïsoleerde lichtstraat zal een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van de isolatiewaarde van het kantoorpand. Daarnaast vermindert het de behoefte aan kunstmatig licht. Wist je dat Winters Lichtstraten de oude weghaalt en de nieuwe lichtstraat plaatst binnen één werkdag? Op deze manier ondervinden reguliere werkprocessen binnen jouw bedrijf zo min mogelijk hinder.

INMETEN VAN EEN BESTAANDE LICHTSTRAAT

INMETEN VAN EEN BESTAANDE LICHTSTRAAT

Bij het vervangen van een lichtstraat is er altijd een bestaande opstand aanwezig. De sparingmaat en maatvoering kunnen daarmee afwijken van onze standaard. Wij komen langs om te bepalen of de huidige opstand geschikt is. Een mogelijk advies is het aanpassen van de bestaande opstand of een maatwerk lichtstraat te plaatsen. Wij denken graag met je mee om op een betaalbare en duurzame manier de lichtstraat te vervangen.

Vervangen van Polycarbonaat lichtstraat

Vervangen van Polycarbonaat lichtstraat

Vervangen lichtstraten Figee hallen

Vervangen lichtstraten Figee hallen

Zadeldak lichtstraat met Triple glas ter vervanging van een lichtstraat met enkel draadglas

Zadeldak lichtstraat met Triple glas ter vervanging van een lichtstraat met enkel draadglas

Zadeldak lichtstraat voorzien van Tiple beglazing ter vervanging van een zadeldak lichtstraat met enkel draadglas

Zadeldak lichtstraat voorzien van Tiple beglazing ter vervanging van een zadeldak lichtstraat met enkel draadglas

Wat onze klanten vertellen

Polycarbonaat lichtstraat

Een ander woord voor polycarbonaat is kunststof. Oftewel, we hebben het hier over een kunststof lichtstraat. Een polycarbonaat lichtstraat is een goedkoper alternatief wanneer je het vergelijkt met een glazen lichtstraat. Polycarbonaat wordt veel toegepast op bedrijfshallen of (boeren) schuren. Een nadeel is dat polycarbonaat lichtstraten eerder aan vervanging of renovatie toe zijn. Wij zijn dé specialist in hardhouten glazen lichtstraten. Wanneer je toch voor een kunststof variant kiest, verwijzen wij je door naar onze partner. Hieronder staat een vergelijking zodat je een gedegen keuze kan maken.

HOGE KWALITEIT EN 10 JAAR GARANTIE

Het frame voor een Winters Lichtstraat wordt gemaakt van duurzaam Meranti hardhout. De buitenkant wordt afgewerkt met een hoogwaardige aluminium constructie.
Door altijd te werken met kwalitatieve producten en mensen geven we 10 jaar garantie op Winters Lichtstraten. En dat voor een hele scherpe prijs.