Leverbaar in elk formaat

Afbeelding lichtstraat vlak 2000 x 1000mm hoog rendement veiligheidsglas

Lichtstraat vlak 2000 x 1000mm hoog rendement veiligheidsglas

Vlakke lichtstraat van 2000 x 1000mm voorzien van hoog rendement veiligheidsglas (dagmaat 1800 x 800mm). De lichtstraat is geproduceerd uit duurzaam Meranti hardhout. Het houtwerk is standaard 2 keer gegrond, optioneel kunnen we de lichtstraat aflakken in elke gewenste Ral kleur. De buitenzijde van de lichtstraat is voorzien van onderhoudsarm zetwerk in de kleur wit (Ral 9010) of antraciet (Ral 7016).


Vanaf € 2.164,00

Bekijk product
Afbeelding lichtstraat vlak 3000 x 1000mm hoog rendement veiligheidsglas

Lichtstraat vlak 3000 x 1000mm hoog rendement veiligheidsglas

Vlakke lichtstraat van 3000 x 1000mm voorzien van hoog rendement veiligheidsglas (dagmaat 2800 x 800mm). De lichtstraat is geproduceerd uit duurzaam Meranti hardhout. Het houtwerk is standaard 2 keer gegrond, optioneel kunnen we de lichtstraat aflakken in elke gewenste Ral kleur. De buitenzijde van de lichtstraat is voorzien van onderhoudsarm zetwerk in de kleur wit (Ral 9010) of antraciet (Ral 7016).

Uit voorraad leverbaar
Vanaf € 2.647,00

Bekijk product
Afbeelding lichtstraat vlak 4000 x 1500mm hoog rendement veiligheidsglas

Lichtstraat vlak 4000 x 1500mm hoog rendement veiligheidsglas

Vlakke lichtstraat van 4000 x 1500mm voorzien van hoog rendement veiligheidsglas (dagmaat 3800 x 1300mm). De lichtstraat is geproduceerd uit duurzaam Meranti hardhout. Het houtwerk is standaard 2 keer gegrond, optioneel kunnen we de lichtstraat aflakken in elke gewenste Ral kleur. De buitenzijde van de lichtstraat is voorzien van onderhoudsarm zetwerk in de kleur wit (Ral 9010) of antraciet (Ral 7016).


Vanaf € 4.332,00

Bekijk product

De vlakke lichtstraat

Een vlakke lichtstraat wordt standaard onder een hellingshoek van 5 graden geplaatst. In overleg is het ook mogelijk om dit aan te passen en meer richting het lessenaar model te werken.

De minimale hellingshoek van 5 graden zorgt ervoor dat er geen water op het glas blijft staan. Dit voorkomt dat er na een regenbui stof of ander vuil op de ramen achterblijft.

Een vlakke lichtstraat kunnen wij in veel gevallen uit één ruit produceren. Het is ook mogelijk om naar wens een verdeling te maken uit meerdere ruiten. 

De vlakke lichtstraten worden afgewerkt met een mooie omlijsting waardoor de lichtstraat aan de buitenzijde volledig beschermd wordt.

Door het gewicht van het glas wordt dit type lichtstraat in de meeste gevallen geplaatst met een kraan. Wanneer de ruimte goed bereikbaar is kunnen we gebruik maken van onze eigen spinkraan wat u een besparing in de kosten oplevert. Vraag naar de mogelijkheden. 

De hoeveelheid daglicht wordt bij een vlakke lichtstraat gemaximaliseerd. Het kozijn is rondom slechts 6 centimeter hoog en zou (indien gewenst) verdekt afgewerkt kunnen worden, hierdoor wordt een nagenoeg Frameless eindresultaat behaald.

Voordelen van een vlakke lichtstraat

Voordelen van een vlakke lichtstraat

  • Veel extra daglicht in de ruimte
  • Groot glasoppervlak
  • Frameless look
  • Hellingshoek aanpasbaar
Vlakke lichtstraat - binnen

Vlakke lichtstraat - binnen

Lichtstraat vlak 3 ruiten

Lichtstraat vlak 3 ruiten

Vlakke lichtstraat

Vlakke lichtstraat

Vlakke lichtstraat veranda

Vlakke lichtstraat veranda

Vlakke lichtstraat - binnen

Vlakke lichtstraat - binnen

lichtstraat vlak overkapping

lichtstraat vlak overkapping

lichtstraat vlak binnensituatie

lichtstraat vlak binnensituatie

Voorbereiding vlakke lichtstraat

De voorbereidingen voor een vlakke lichtstraat worden niet door Winters Lichtstraten uitgevoerd. De voorbereidingen bestaan uit het creëren van een doorbraak, het aanbrengen van de raveling en het realiseren van de opstand op het dak. Wanneer wij de komen plaatsen moet de dakbedekking op de opstand aangebracht zijn.

Wij hebben tekeningen (principedetail) waarin de voorbereidingen zijn uitgewerkt, deze leveren wij aan bij een offerteaanvraag. let op: wij doen geen constructieberekening voor de sparing. 

HOGE KWALITEIT EN 10 JAAR GARANTIE

Het frame voor een vlakke lichtstraat wordt gemaakt van duurzaam Meranti of Mahonie hardhout. De buitenzijde wordt volledig afgewerkt met onderhoudsvrij aluminium en zetwerk.
Door te kiezen voor kwalitatieve producten kunnen we 10 jaar garantie geven op Winters lichtstraten. En dat voor een hele scherpe prijs!