Vlakke lichtstraat

Een vlakke lichtstraat heeft een groot glasoppervlak, maar is relatief laag in hoogte. De vlakke lichtstraat heeft een minimalistisch design en komt goed tot zijn recht in een moderne en strakke woning. De verdeling van het glas in het frame kan volledig naar wens worden gemaakt waardoor de lichtstraat kan bestaan uit elk gewenst aantal ruiten. De vlakke lichtstraat kan ook verwerkt worden in een hellend dak.

Leverbaar in elk formaat

Afbeelding lichtstraat vlak 2000 x 1000mm hoog rendement veiligheidsglas

Lichtstraat vlak 2000 x 1000mm hoog rendement veiligheidsglas

Vlakke lichtstraat van 2000 x 1000mm voorzien van hoog rendement veiligheidsglas (dagmaat 1800 x 800mm). De lichtstraat is geproduceerd uit duurzaam Meranti hardhout. Het houtwerk is standaard 2 keer gegrond, optioneel kunnen we de lichtstraat aflakken in elke gewenste Ral kleur. De buitenzijde van de lichtstraat is voorzien van onderhoudsarm zetwerk in de kleur wit (Ral 9010) of antraciet (Ral 7016).

Vanaf € 2.431,00

Bekijk product
Afbeelding lichtstraat vlak 3000 x 1000mm hoog rendement veiligheidsglas

Lichtstraat vlak 3000 x 1000mm hoog rendement veiligheidsglas

Vlakke lichtstraat van 3000 x 1000mm voorzien van hoog rendement veiligheidsglas (dagmaat 2800 x 800mm). De lichtstraat is geproduceerd uit duurzaam Meranti hardhout. Het houtwerk is standaard 2 keer gegrond, optioneel kunnen we de lichtstraat aflakken in elke gewenste Ral kleur. De buitenzijde van de lichtstraat is voorzien van onderhoudsarm zetwerk in de kleur wit (Ral 9010) of antraciet (Ral 7016).

Vanaf € 2.867,00

Bekijk product
Afbeelding lichtstraat vlak 4000 x 1500mm hoog rendement veiligheidsglas

Lichtstraat vlak 4000 x 1500mm hoog rendement veiligheidsglas

Vlakke lichtstraat van 4000 x 1500mm voorzien van hoog rendement veiligheidsglas (dagmaat 3800 x 1300mm). De lichtstraat is geproduceerd uit duurzaam Meranti hardhout. Het houtwerk is standaard 2 keer gegrond, optioneel kunnen we de lichtstraat aflakken in elke gewenste Ral kleur. De buitenzijde van de lichtstraat is voorzien van onderhoudsarm zetwerk in de kleur wit (Ral 9010) of antraciet (Ral 7016).

Vanaf € 4.302,00

Bekijk product
Vlakke lichtstraat voor hellend dak

Vlakke lichtstraat voor hellend dak

Het is ook mogelijk een vlakke lichtstraat in een hellend dak te plaatsen. Dit is mogelijk in een pannendak als in een rieten dak. De voorbereidingen voor een hellend dak zijn iets anders dan standaard, vraag ons naar de mogelijkheden.

Vlakke lichtstraat

Vlakke lichtstraat

Vlakke lichtstraat veranda

Vlakke lichtstraat veranda

Vlakke lichtstraat hellend dak

Vlakke lichtstraat hellend dak

Vlak model voor hellende daken

Vlakke lichtstraat - binnen

Vlakke lichtstraat - binnen

Vlakke lichtstraat - binnen

Vlakke lichtstraat - binnen

De vlakke lichtstraat

Een vlakke lichtstraat wordt standaard onder een hellingshoek van 5 graden geplaatst. In overleg is het ook mogelijk om dit aan te passen om meer richting het lessenaar model te werken.

De minimale hellingshoek voor een vlakke lichtstraat is 5 graden, dit zorgt er voor dat er geen water op het glas blijft staan. Bij een vlakke lichtstraat wordt glas met een overstek toegepast. 

Een vlakke lichtstraat kunnen wij in veel gevallen uit 1 ruit produceren. Het is ook mogelijk om naar wens een verdeling te maken uit meerdere ruiten. 

De vlakke lichtstraten worden afgewerkt met een mooie omlijsting waardoor de lichtstraat aan de buitenzijde volledig beschermd wordt.

Door het gewicht van het glas wordt dit type lichtstraat in de meeste gevallen geplaatst met een kraan. Wanneer de ruimte goed bereikbaar is kunnen we gebruik maken van onze eigen spinkraan wat u een besparing in de kosten oplevert. Vraag naar de mogelijkheden. 

De hoeveelheid daglicht wordt bij een vlakke lichtstraat gemaximaliseerd. Het kozijn is rondom slechts 6 centimeter hoog en zou (indien gewenst) verdekt afgewerkt kunnen worden, hierdoor wordt een nagenoeg Frameless eindresultaat behaald.

 

 

 

HOGE KWALITEIT EN 10 JAAR GARANTIE

Het frame voor een vlakke lichtstraat wordt gemaakt van duurzaam Meranti hardhout. De buitenkant wordt afgewerkt met een hoogwaardige aluminium en zetwerk constructie.
Door te kiezen voor kwalitatieve producten kunnen we 10 jaar garantie geven op Winters lichtstraten. En dat voor een hele scherpe prijs!