Vlakke lichtstraat

Vlakke lichtstraat

De vlakke lichtstraat is door zijn vormgeving en afwerking snel te leveren en makkelijk te plaatsen. Een vlakke lichtstraat heeft een groot glasoppervlak, maar is relatief laag in hoogte. De verdeling van het glas in het frame kan volledig naar wens worden gemaakt waardoor de lichtstraat kan bestaan uit elk gewenst aantal ruiten.

De lichtstraat wordt afgewerkt met een mooie omlijsting waardoor de vlakke lichtstraat naast het uiterlijk ook volledig beschermd wordt. 


Voordelen van een vlakke lichtstraat

Verschil vlakke lichtstraat en lessenaarsdak

Een vlakke lichtstraat en een lessenaarsdak lijken veel op elkaar. Maar de vlakke lichtstraat wordt op een opstand geplaatst welke de schuinte (het aantal graden) van de lichtstraat gaat bepalen. Dit is gering van 3 tot 6 graden. Deze hellingshoek zorgt ervoor dat het regenwater niet op het glas van de lichtstraat blijft liggen. Is de hellingshoek boven de 3 tot 6 graden? Dan is een lessenaarsdak de enige optie.

Hoge kwaliteit en 10 jaar garantie

Het frame voor een vlakke lichtstraat wordt gemaakt van duurzaam Meranti hardhout. De buitenkant wordt afgewerkt met een hoogwaardige aluminium constructie. Door te kiezen voor kwalitatieve producten kunnen we 10 jaar garantie geven op Winters lichtstraten. En dat voor een hele scherpe prijs!


Vlakke lichtstraat toepassing

De vlakke lichtstraat wordt mede door de prijsstelling veel toegepast in bedrijfspanden, carport en woningen. de lichtopbrengst is groot waardoor het doel om meer daglicht binnen te brengen optimaal wordt gerealiseerd.

Afbeeldingen