Leverbaar in elk formaat

Afbeelding lichtstraat zadeldak 2000 x 1250mm hoog rendement veiligheidsglas

Lichtstraat zadeldak 2000 x 1250mm hoog rendement veiligheidsglas

Zadeldak lichtstraat van 2000 x 1250mm voorzien van hoog rendement veiligheidsglas (dagmaat 1800 x 1050mm). De lichtstraat is geproduceerd uit duurzaam Meranti hardhout. Het houtwerk is standaard 2 keer gegrond, optioneel kunnen we de lichtstraat aflakken in elke gewenste Ral kleur. De buitenzijde van de lichtstraat is voorzien van onderhoudsarme aluminium afdekprofielen in de kleur wit (Ral 9010) of antraciet (Ral 7016).


Vanaf € 2.723,00

Bekijk product
Afbeelding lichtstraat zadeldak 3000 x 1500mm hoog rendement veiligheidsglas

Lichtstraat zadeldak 3000 x 1500mm hoog rendement veiligheidsglas

Zadeldak lichtstraat van 3000 x 1500mm voorzien van hoog rendement veiligheidsglas (dagmaat 2800 x 1300mm). De lichtstraat is geproduceerd uit duurzaam Meranti hardhout. Het houtwerk is standaard 2 keer gegrond, optioneel kunnen we de lichtstraat aflakken in elke gewenste Ral kleur. De buitenzijde van de lichtstraat is voorzien van onderhoudsarme aluminium afdekprofielen in de kleur wit (Ral 9010) of antraciet (Ral 7016).

Uit voorraad leverbaar
Vanaf € 3.735,00

Bekijk product
Afbeelding lichtstraat zadeldak 4000 x 2000mm hoog rendement veiligheidsglas

Lichtstraat zadeldak 4000 x 2000mm hoog rendement veiligheidsglas

Zadeldak lichtstraat van 4000 x 2000mm voorzien van hoog rendement veiligheidsglas (dagmaat 3800 x 1800mm). De lichtstraat is geproduceerd uit duurzaam Meranti hardhout. Het houtwerk is standaard 2 keer gegrond, optioneel kunnen we de lichtstraat aflakken in elke gewenste Ral kleur. De buitenzijde van de lichtstraat is voorzien van onderhoudsarme aluminium afdekprofielen in de kleur wit (Ral 9010) of antraciet (Ral 7016).


Vanaf € 5.036,00

Bekijk product

De zadeldak lichtstraat

Deze lichtstraat heeft twee schuine zijden onder een hellingshoek van 24 graden. Door de hellingshoek loopt het water goed van de lichtstraat en spoelen de ruiten bij een regenbui goed schoon. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een nok, is de zadeldak lichtstraat relatief laag in hoogte. 

De kopse kant (de korte zijde) van de zadeldak lichtstraat is goed geïsoleerd en wordt aan de buitenzijde onderhoudsarm afgewerkt met HPL op kleur. De binnenzijde van de kopse kant wordt afgewerkt met interieurplex en vervolgens op kleur gebracht. Het is niet mogelijk om in de kopse zijden glas te plaatsen. 

De kaders van het glas worden afgewerkt met aluminium (standaard RAL 7016 antraciet) waardoor de buitenzijde van de zadeldak lichtstraat onderhoudsarm is. 

Bij een zadeldak lichtstraat bestaat de mogelijkheid om een openslaand raam toe te voegen. Hierdoor kan er eenvoudig geventileerd worden in de onderliggende ruimte. Een openslaand raam in het zadeldak kan zowel handmatig als elektrisch uitgevoerd worden.

De zadeldak lichtstraat is geschikt voor toepassingen op woningen waar meer daglicht gewenst is, maar ook voor bedrijfspanden is dit een goede en betaalbare oplossing.

Een zadeldak lichtstraat is het meest voorkomende model binnen de lichtstraten en past in vrijwel elke toepassing. Door de interessante prijsstelling en de vele mogelijkheden is de zadeldak variant de meest populaire lichtstraat binnen ons assortiment.

 

Door het puntdak effect van de zadeldak lichtstraat ontstaat er meer hoogte in de ruimte. Hierdoor is de onderliggende ruimte hoger en geeft het ook een ruimtelijk gevoel.

Voordelen van een zadeldak lichtstraat

Voordelen van een zadeldak lichtstraat

  • Strak design
  • Openslaand raam mogelijk
  • Geschikt voor elke ruimte
  • Vierkante strakke beglazing
  • Scherpe prijs kwaliteit verhouding

Lichtstraat zadeldak binnensituatie

Lichtstraat zadeldak binnensituatie

lichtstraat zadeldak kantoorruimte

lichtstraat zadeldak kantoorruimte

lichtstraat zadeldak vervangen

lichtstraat zadeldak vervangen

Lichtstraat zadeldak werkruimte

Lichtstraat zadeldak werkruimte

zadeldak lichtstraat groot formaat

zadeldak lichtstraat groot formaat

HOGE KWALITEIT EN 10 JAAR GARANTIE

Het frame voor een zadeldak lichtstraat wordt gemaakt van duurzaam Meranti of Mahonie hardhout. De buitenzijde wordt volledig afgewerkt met onderhoudsvrij aluminium.
Door te kiezen voor kwalitatieve producten kunnen we 10 jaar garantie geven op Winters lichtstraten. En dat voor een hele scherpe prijs!