Opties

Winters Lichtstraten opties

Elke lichtstraat is voor ons uniek, wij mogen vanuit onze passie aan een mooi product werken; uw lichtstraat. Het is mogelijk om uw wensen aan ons door te geven waarbij wij proberen deze te realiseren. Natuurlijk zijn er een aantal opties waar welke wij vaker uitvoeren, deze hebben wij hieronder beschreven ter inspiratie zodat u goed voorgelicht uw keuze kunt maken.

Lichtpunt in lichtstraat

Wanneer het 's avonds donker wordt kan een lichtpunt in de nok van de lichtstraat van toegevoegde waarde zijn. Het is in elke lichtstraat met een tussenstijl of nok mogelijk om (de voorbereidingen) voor een lichtpunt te treffen. Bij de plaatsing van de lichtstraat zal hier rekening mee gehouden worden. 

lichtpunt in lichtstraat

 

Openslaand raam in lichtstraat

In verschillende situaties is extra ventilatie gewenst, dit kan doormiddel van een openslaand raam in uw lichtstraat. Een openslaand raam is mogelijk in de meeste winters lichtstraten. Een openslaand raam kan op 2 manieren uitgevoerd worden, handmatig of volledig elektrisch. esthetisch blijft de vorm van de lichtstraat behouden en zijn er geen grote verschillen t.o.v. de vaste ramen in de lichtstraat.

Handmatig - Bij de handmatige variant wordt de lichtstraat voorzien van een openslaand raam door middel van een handspindel. Bij een handspindel wordt doormiddel van een draaiende beweging het raam handmatig omhoog gedraaid. Dit is behoort tot de mogelijkheden bij het zadeldak en schilddak. De handmatige variant is de goedkoopste variant van de twee mogelijkheden.

Elektrisch - Een elektrisch openslaand raam in uw lichtstraat wordt bediend met een afstandsbediening. Het door een kettingmotor aangedreven raam kan open en dicht gezet worden met een druk op de knop. De afstandsbediening is draadloos en kan met behulp van de houder welke magnetisch is overal opgehangen worden. Een regensensor behoort tot de opties om ook bij afwezigheid geen risico's te lopen op inregenen. Bekijk hier onze Youtube video voor meer informatie:
Openslaand raam elektrisch - Winters Lichtstraten 

Overige opties

Daarnaast kunt u ook altijd voorkeur aangeven voor de volgende punten: