Levering Winters lichtstraten

Bezorging van een Winters Lichtstraat

Het bezorgen van een Lichtstraat

In enkele gevallen (5-10%) kiest een klant voor het bezorgen van een lichtstraat. Hier wordt voor gekozen wanneer de lichtstraat ook in eigen beheer wordt geplaatst. Wij raden aan om hier alleen voor te kiezen wanneer er technische kennis en ruime ervaring is met het plaatsen van lichtstraten. Voor de plaatsing van het zadeldak en de schilddak lichtstraten is een plaatsingshandleiding beschikbaar. Bezorging is alleen mogelijk bij het zadeldak en het schilddak model. 

LEVEREN VAN EEN WINTERS LICHTSTRAAT

In het geval van leveren/bezorgen, wordt de lichtstraat bij u op locatie aangeboden. De lichtstraat, het glas, de profilering en de bijbehorende profielen worden door de klant gelost. Belangrijk is om te letten op de gewichten van het glas.

WAT WORDT ER GELEVERD

Onze lichtstraten worden in verschillende onderdelen geleverd. Dit houdt in dat we een compleet kozijn aanleveren, maar het glas en het benodigde aluminium worden los geleverd zodat de lichtstraat handmatig te plaatsen is. Wij bieden eventueel de optie om het glas direct vanaf de fabriek op locatie af te laten leveren. Wil je de lichtstraat alleen laten afleveren en in eigen beheer plaatsen? Dan leveren wij een handleiding mee voor een correcte plaatsing van de lichtstraat of lichtkoepel.

 


De verschillen tussen plaatsing of levering door Winters Lichtstraten.

Inbegrepen  Plaatsing Levering
Transport
Kraan ✔ * -
10 jaar garantie **
Plaatsing door 2 ervaren monteurs -

 

* Spinkraan inbegrepen
** Garantie op waterdichtheid wordt verlegd naar plaatsende partij

Kosten bezorgen

Wanneer voor de optie bezorgen wordt gekozen komen wij de lichtstraat brengen, het lossen is in dit geval voor de klant. De kosten voor het bezorgen zijn afhankelijk van de afstand en de situatie. Wanneer je de lichtstraat wilt laten bezorgen, geef dit dan aan bij de aanvraag en benoem ook de locatie voor bezorging. Dan kunnen wij dit direct in de offerte meenemen. 

HOGE KWALITEIT EN 10 JAAR GARANTIE

Het frame voor onze lichtstraten wordt gemaakt van duurzaam Meranti hardhout. De buitenkant wordt afgewerkt met een hoogwaardige aluminium constructie.
Door altijd te werken met kwalitatieve producten en mensen geven we 10 jaar garantie op Winters Lichtstraten. En dat voor een hele scherpe prijs.