Lichtstraat prijzen

Onze lichtstraten zijn verkrijgbaar in verschillende types en vrijwel elke maatvoering. Voor een duidelijke prijsopgave is het verstandig om je goed te laten voorlichten.

Volledige offerte en informatie

Om een goed beeld te krijgen bij de kosten voor een lichtstraat is een goed advies en een volledige offerte van belang. Wij willen voorkomen dat er gerekend wordt met verkeerde prijzen of dat er keuzes gemaakt worden op onvolledige informatie.

Prijzen lichtstraten bekijken

Er zit veel verschil in de prijzen van lichtstraten. De afmeting is een belangrijk onderdeel, maar ook de gekozen materialen en opties zorgen voor een sterk uiteenlopende prijsstelling. Om een indicatie van prijzen af te geven hebben wij op de onder de verschillende types lichtstraten een drietal veel voorkomende formaten toegevoegd. Bij deze artikelen staat de prijs van het product.

Voor een volledig overzicht adviseren wij om een offerte aan te vragen. Deze ontvang je binnen 24 uur (werkdagen) en geeft een beter zicht op de prijzen en de opties.

Offerte aanvragen

Contactformulier 
Op basis van een volledig ingevuld contactformulier kunnen wij een vrijblijvende offerte aanbieden.

Telefonisch contact 
Tijdens kantooruren kun je telefonisch contact met ons opnemen, wij kunnen je dan direct te woord staan en voorzien van gepast advies.

Bezoek aan showroom

Bezoek aan showroom

Bij een bezoek aan onze showroom in Vollenhove kunnen wij alle producten laten zien en nemen we samen een kijkje in de fabriek. Zo is meteen te zien hoe wij onze kwalitatieve lichtstraten produceren.

HOGE KWALITEIT EN 10 JAAR GARANTIE

Het frame voor onze lichtstraten wordt gemaakt van duurzaam Meranti hardhout. De buitenkant wordt afgewerkt met een hoogwaardige aluminium constructie.
Door altijd te werken met kwalitatieve producten kunnen we 10 jaar garantie geven op Winters Lichtstraten. En dat voor een hele scherpe prijs!