Lichtstraat prijzen

Onze lichtstraten zijn verkrijgbaar in verschillende types en vrijwel elke maatvoering. Voor een duidelijke prijsopgave is het verstandig om je goed te laten voorlichten.

Volledige offerte en informatie

Om een goed beeld te krijgen bij de kosten voor een lichtstraat is een goed advies en een volledige offerte van belang. Wij willen voorkomen dat er gerekend wordt met verkeerde prijzen of dat er keuzes gemaakt worden op onvolledige informatie.

Prijzen lichtstraten bekijken

Wil je ter indicatie de prijzen van een aantal lichtstraten bekijken? Selecteer dan het type lichtstraat en bekijk de prijzen van een drietal veel voorkomende formaten op de overzichtspagina.

Offerte aanvragen

Contactformulier
Op basis van een volledig ingevuld contactformulier kunnen wij een vrijblijvende offerte aanbieden.

Telefonisch contact
Tijdens kantooruren kun je telefonisch contact met ons opnemen, wij kunnen je dan direct te woord staan en voorzien van gepast advies.

Bezoek aan showroom
Bij een bezoek aan onze showroom in Vollenhove kunnen wij alle producten laten zien en nemen we samen een kijkje in de fabriek. Zo is meteen te zien hoe wij onze kwalitatieve lichtstraten produceren.

Passende offerte

Een offerte geeft een beter en completer inzicht in de werkelijke kosten dan een eenvoudige prijstabel. Wij streven er naar om een offerte aan te bieden binnen 1 werkdag.