Lichtstraat prijzen

Onze lichtstraten zijn verkrijgbaar in verschillende types en vrijwel elke maatvoering. Voor een duidelijke prijsopgave is het verstandig om u goed te laten voorlichten.

Volledige offerte en informatie

Om een goed beeld te krijgen bij de kosten voor uw lichtstraat is een goed advies en volledige offerte van belang. Wij willen voorkomen dat er gerekend wordt met verkeerde prijzen, of dat keuzes gemaakt worden op onvolledige informatie.

Prijzen lichtstraten bekijken

Wilt u ter indicatie de prijzen van een aantal lichtstraten bekijken. Selecteer dan uw type lichtstraat en bekijk de prijzen van een drietal veel voorkomende formaten op de overzichtspagina.

Offerte aanvragen

Contactformulier
Op basis van een volledig ingevuld contactformulier kunnen wij u een vrijblijvende offerte aanbieden.

Telefonisch contact
Tijdens kantooruren kunt u telefonisch contact met ons opnemen, wij kunnen u dan direct te woord staan en voorzien van advies.

Bezoek aan showroom
Bij een bezoek aan onze showroom kunnen wij u alle producten laten zien, waarbij we direct een kijkje kunnen nemen in de fabriek, zodat u ook ziet hoe we de lichtstraten produceren.

Passende offerte

Een offerte geeft u een beter inzicht in de werkelijke kosten dan een eenvoudig prijstabel. Wij streven er naar om u een offerte aan te bieden binnen 1 werkdag.