Een lichtstraat met daktoetreding biedt de mogelijkheid om het dak toegankelijk te maken. Deze lichtstraat biedt de oplossing van een dakluik en lichtstraat in één.

Lichtstraat met daktoetreding

Een lichtstraat met daktoetreding geeft de voordelen van een lichtstraat en een dakluik in één. Het is mogelijk om via de lichtstraat toegang te krijgen tot het platte waardoor bijvoorbeeld een dakterras toegankelijk wordt of onderhoud inspecties/werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. In sommige situaties wordt een extra nooduitgang vereist, in dit geval kan een lichtstraat met daktoegang* uitkomst bieden.

Wat onze klanten vertellen

De lichtstraat is elektrisch bedienbaar en kan daardoor met een druk op de knop worden geopend. Doordat wij onze lichtstraten op zowel de lange als de korte zijde kunnen laten scharnieren geeft dat veel voordelen. Een trap kan in de looprichting aansluiten op de korte zijde waardoor u een hoge uitstap heeft waarbij u niet hoeft te bukken en zitten de drukveren of motor niet in de weg.

Afwerking van de lichtstraat met daktoetreding

Onderhoudsarm
De lichtstraat wordt onderhoudsarm uitgevoerd. U heeft weinig tot geen omkijken naar de buitenzijde. Het houten kozijn aan de binnenzijde kan in elke ralkleur opgeleverd worden.

In diverse modellen mogelijk
In de meeste situaties wordt gekozen voor het model van een vlakke lichtstraat. In maatwerk is het ook mogelijk om een zadel of schilddak model met daktoetreding te produceren, vraag bij belangstelling naar de mogelijkheden.

Twee vliegen in één klap
Een vlakke lichtstraat of plat dakraam met daktoetreding wordt vaak toegepast wanneer het vlakke dak toegankelijk moet blijven. De combinatie van een lichtstraat met de mogelijkheid tot daktoetreding lost twee problemen in één keer op; toegang tot het dak en veel extra daglicht!

We zien dat lichtstraten met daktoetreding veel worden toegepast in grotere steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. 

 

Lichtstraat met daktoetreding opties:

Lichtstraat met daktoetreding opties:

  • Onderhoudsarm
  • Ventilatiemogelijkheid
  • Elektrisch bedienbaar
  • Maatwerk
  • Triple isolatieglas
  • Warmtewerende beglazing
  • Aflakken in Ralkleur
Lichtstraat met daktoetreding - Winters Lichtstraten

Lichtstraat met daktoetreding - Winters Lichtstraten

Lichtstraat met daktoetreding - elektrisch

Lichtstraat met daktoetreding - elektrisch

Lichtstraat dakluik - Winters Lichtstraten

Lichtstraat dakluik - Winters Lichtstraten

HOGE KWALITEIT EN 10 JAAR GARANTIE

Het frame voor een lichtstraat met daktoetreding wordt gemaakt van duurzaam Meranti of Mahonie hardhout. De buitenzijde wordt volledig afgewerkt met onderhoudsvrij aluminium.
Door altijd te werken met kwalitatieve producten en mensen geven we 10 jaar garantie op Winters Lichtstraten. En dat voor een hele scherpe prijs.