Levering Winters lichtstraten

Naast de service van het plaatsen die Winters Lichtstraten aanbiedt, bestaat er de mogelijkheid om een complete lichtstraat op locatie af te laten leveren om daarna de montage eigenhandig te voltooien. Klein formaat lichtstraten, met een afmeting kleiner dan 6 meter lang en 2.5 meter breed, kunnen wij in eigen beheer vervoeren.

Wat wordt er geleverd

Onze lichtstraten worden in verschillende onderdelen geleverd. Dit houdt in dat we een compleet kozijn aanleveren, maar het glas en het benodigde aluminium worden los geleverd zodat de lichtstraat handmatig te plaatsen is. Wij bieden eventueel de optie om het glas direct vanaf de fabriek op locatie af te laten leveren. Wil je de lichtstraat alleen laten afleveren en in eigen beheer plaatsen? Dan leveren wij een handleiding mee voor een correcte plaatsing van de lichtstraat of lichtkoepel.

Groot transport

Wanneer het gaat om grote lichtstraten, met afmetingen boven een lengte van 6 meter en breder dan 2.5 meter, dan kunnen deze in overleg met groot vrachttransport worden vervoerd. Er is een mogelijkheid om de lichtstraat op de plek van de bestemming neer te leggen doordat de vrachtauto voorzien is van een kraan. Belangrijk is dat de bouwplaats goed te bereiken moet zijn voor vrachtverkeer.

Kosten bezorgen

 

Wanneer voor de optie bezorgen wordt gekozen komen wij de lichtstraat brengen, het lossen is in dit geval voor de klant. De kosten voor het bezorgen zijn afhankelijk van de afstand en de situatie. Wanneer je de lichtstraat wilt laten bezorgen, geef dit dan aan bij de aanvraag. Dan kunnen wij dit direct in de offerte meenemen.