lichtstraat met raam

Een lichtstraat met een openslaand raam

Lichtstraat met raam

Lichtstraat met raam

Een lichtstraat kan uitgevoerd worden met een te openen raam. Met behulp van een te openen raam kunt u de ruimte ontluchten en ventileren. Bij warme dagen is een raam in de lichtstraat een perfecte plek om de warmt uit de ruimte te laten. Gedurende het jaar kan het raam op ventilatiestand worden gezet.

Minimalistisch design

Minimalistisch design

Door het minimalistische design van het te openen raam is deze onopvallend afgewerkt. Zowel aan de binnen als de buitenzijde is het raam in dezelfde stijl als de rest van de lichtstraat; het raam is in de lichtstraat verwerkt en niet er bovenop.

Raam met handspindel

Raam met handspindel

Een lichtstraat met een handspindel is te openen door een draaiende beweging te maken. Met behulp van een stok met haak is het raam open te draaien. Een handspindel is een goedkopere oplossing in vergelijking tot het elektrisch bedienbaar raam.

Elektrisch bedienbaar raam

Elektrisch bedienbaar raam

Het elektrisch bedienbare raam wordt in de standaard gevallen uitgevoerd met een kettingmotor. Deze kettingmotor kan het raam +/- 30 centimeter openen en zorgt daarmee voor goede ventilatie. De kettingmotor wordt aangestuurd door middel van een afstandsbediening. Het elektrische raam is extra uit te voeren met een regensensor.

HOGE KWALITEIT EN 10 JAAR GARANTIE

Het frame voor een Winters Lichtstraat wordt gemaakt van duurzaam Meranti hardhout. De buitenkant wordt afgewerkt met een hoogwaardige aluminium constructie.
Door altijd te werken met kwalitatieve producten kunnen we 10 jaar garantie geven op Winters lichtstraten. En dat voor een hele scherpe prijs!