Lichtstaat prijzen

Licht oplossingen op maat

Winters lichtstraten zijn in vele maten en types te verkrijgen. Door de verschillende wensen en behoeften wordt elke lichtstraat met de hand en op maat gemaakt. Het is lastig een ‘standaard’ prijs af te geven wanneer vrijwel elke lichtstraat anders is door de vele variabelen zoals het type lichtstraat, de benodigde afmetingen, de houtsoort, het soort glas, de kleurkeuze van de afdeklijsten en de mogelijkheid tot extra opties zoals een ventilerende opstand of het op afstand kunnen bedienen van een raam.

Prijslijst

Er is geen standaard ‘prijslijst’ doordat we willen voorkomen dat er met een verkeerde prijs wordt gerekend of doordat nog niet alle mogelijkheden geheel duidelijk zijn. Om u toch een indicatie te kunnen geven van de prijzen hebben wij een aantal veel voorkomende formaten weergegeven onder de verschillende soorten lichtstraten. Voor alle overige formaten kunnen wij op een korte termijn een gepaste offerte leveren die voldoet aan alle persoonlijke wensen en behoeften.

Stuur ons een duidelijke omschrijving en de nodige gegevens voor een offerte toe via het contactformulier op onze website of neem contact met ons op per e-mail of telefoon. Zo ontstaan er geen misverstanden!