Lichtstraat vervangen

Laat uw lichtstraat vervangen door een goed geïsoleerde lichtstraat van Winters Lichtstraten. Deze energiebesparende oplossing zorgt voor veel extra comfort en een aanzienlijk lagere energierekening.

Vervangen van uw oude lichtstraat

Vervangen van uw oude lichtstraat

Uw verouderde lichtstraat of lichtkoepel vervangen voor een goed geïsoleerde variant met HR++ hoog rendement veiligheidsglas of zelfs HR+++ Triple veiligheidsbeglazing. Naast meer comfort en een hogere opbrengst van daglicht, ook nog kosten besparen op de energierekening! Bij Winters Lichtstraten bent u aan het juiste adres: Wij kunnen voor elke bestaande situatie een geschikt lichtstraat op maat bieden.

Hoge energieprijzen

Hoge energieprijzen

Bij een oude of slecht geïsoleerde lichtstraat kan veel warmte de woning of het bedrijfspand verlaten. Met de huidige energieprijzen is vervanging van deze lichtstraten van groot belang. De energiekosten worden gereduceerd en in veel gevallen behoort een energiesubsidie tot de mogelijkheden.

Energielabel C verplichting kantoorruimten

Energielabel C verplichting kantoorruimten

De eisen voor gebouwen die voor meer dan 50% uit kantoorfunctie bestaan zijn aangepast. Vanaf 2023 moet een ruimte met kantoorfunctie welke minimaal 100m² beslaat een energielabel C of beter hebben. Met een oude of slecht geïsoleerde lichtstraat zal het lastig worden om een label C te halen.

Duurzame oplossing

Duurzame oplossing

Los van de financiële voordelen m.b.t. de energiekosten, het extra comfort door een beter binnenklimaat en de eisen vanuit de overheid om te voldoen aan het energielabel is het natuurlijk ook een duurzame oplossing.

Winters lichtstraten produceert lichtstraten in elk gewenst formaat en type. Voor de vervangingsmarkt hebben wij veel maatwerk mogelijkheden waardoor wij altijd een passende oplossing kunnen bieden. Neem gratis contact met ons op; wij denken graag met u mee!