Over Winters Lichtstraten

Wij begrijpen dat de keuze voor een lichtstraat niet over één nacht ijs gaat. Het is een keuze waar prijs, advies en service van belang zijn. Uiteindelijk wil jij een lichtstraat die aansluit bij jouw woonruimte en waar je jarenlang plezier van hebt. Een goed gevoel met de mensen waarmee jij zaken doet is van groot belang. Lees daarom hier alles over Winters Lichtstraten.

Het ontstaan van Winters Lichtstraten

Winters Lichtstraten is opgericht door de broers Edwin en Peter Winters. Vanuit een gezamenlijke passie voor houtbewerking, en de overtuiging dat kwaliteit en menselijk contact altijd voorop staat, is onze liefde voor duurzame hardhouten lichtstraten ontstaan. 

Tussen 2005 en 2017 zijn honderden lichtstraten geproduceerd uit naam van Winters Bouw. In 2018 is gekozen om de focus volledig op lichtstraten te leggen waarbij onze kennis van bouwwerkzaamheden een groot voordeel geeft bij het meedenken en uitwerken van maatoplossingen. Dat is ook wat wij het liefste doen, meedenken aan een duurzame lichtstraat oplossing zodat je jarenlang kan genieten van natuurlijk daglicht. 

 

In 2019 zijn wij verhuisd naar De Hagen 23 in Vollenhove (Overijssel). Onze ruime werkplaats van 800 m2, samen met bijbehorende showroom, vormt het hart van ons bedrijf. Vanuit hier werkt een team van 10 enthousiaste lichtstraat specialisten elke dag om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen (en het liefst te overtreffen). Een gemiddelde review score van 9.8 op Klantenvertellen bevestigt de waarde van menselijk contact en onze kwaliteitsproducten. Wij nodigen je uit om zelf te ervaren wat Winters Lichtstraten voor je kan betekenen.  

Waarom Lichtstraten

Weet je dat daglicht belangrijk is voor jouw lichaam en geest? Vrijwel iedereen brengt een groot deel van de dag in huis of binnen de muren van de werkplek door. In deze plaatsen is er vaak een gebrek aan daglicht terwijl er duurzame oplossingen zijn voor meer daglicht. Onderzoeken tonen aan dat daglicht belangrijk is voor hoe we ons voelen en het beïnvloedt onze prestaties. Lees hier 5 redenen waarom daglicht zo belangrijk is. Alles reden dus om jouw ruimte in het licht te laten baden.

Waarvoor wij staan

Waarvoor wij staan

  • Kwaliteitsproduct met 10 jaar garantie op jouw lichtstraat
  • Esthetische aantrekkingskracht: creëren van een open leefruimte
  • Optimale natuurlijke lichtinval voor jouw leefruimte
  • Maatwerk lichtstraten uit eigen productie

Wat onze klanten vertellen

ONZE MISSIE

 

Wij willen onze daglichtoplossingen graag beschikbaar maken voor iedereen: daarom hebben wij verschillende type lichtstraten in diverse prijsklassen. Wij maken enkel en alleen hardhouten glazen lichtstraten zodat jij over 10 jaar nog steeds plezier hebt van jouw lichtstraat. Met onze bouw achtergrond en jarenlange expertise binnen de lichtstraat branche voorzien wij je van een eerlijk en volledig advies. Nu en in de toekomst. 

Waarom een lichtstraat van Winters Lichtstraten

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om te oriënteren voor een lichtstraat en je gaat op zoek naar een passende lichtstraat dan vind je door de bomen het bos niet meer. Als consument kan het verwarrend zijn op welke zaken je moet letten voordat je tot aanschaf over gaat. Natuurlijk is de prijs een belangrijk aspect, daarnaast wegen materiaalsoort, extra opties, advies en service ook mee. Uiteindelijk wil jij die lichtstraat die het beste aansluit bij jouw unieke woonsituatie en waar je jarenlang plezier van hebt. Wanneer je kiest voor een lichtstraat van Winters Lichtstraten dan kies je voor 10 jaar garantie, het beste advies en persoonlijk contact tegen een scherpe prijs. Het beste advies en onze service ervaren? Neem gerust contact op en laat je vrijblijvend adviseren.  

HOGE KWALITEIT EN 10 JAAR GARANTIE

Het frame voor onze lichtstraten wordt gemaakt van duurzaam Meranti hardhout. De buitenkant wordt afgewerkt met een hoogwaardige aluminium constructie.
Door altijd te werken met kwalitatieve producten kunnen we 10 jaar garantie geven op Winters Lichtstraten. En dat voor een hele scherpe prijs!