Over Winters Lichtstraten

Een mooie woning met veel daglicht, dat wil toch iedereen!? Wij willen graag helpen om van jouw woning of werkplek een mooie sfeervolle en natuurlijke plek te maken met veel daglicht, een plek waar je trots op bent!

Het ontstaan van Winters Lichtstraten

Winters Lichtstraten is opgericht door Edwin en Peter Winters. Vanuit een passie voor houtbewerking en een veelvoorkomend probleem; een gebrek aan daglicht en de overtuiging dat kwaliteit altijd bovenaan moet staan is het idee voor onze lichtstraten ontstaan.

Tussen 2005 en 2017 zijn veel lichtstraten geproduceerd uit naam van Winters Bouw. In 2018 is gekozen om de focus volledig te leggen op de lichtstaten waarbij de kwaliteit en kennis van bouwwerkzaamheden nog steeds bestaat en ons een groot voordeel geeft bij het uitwerken en meedenken bij maatwerkoplossingen.

Sinds onze verhuizing in 2019 zijn wij gevestigd aan De Hagen 23 in Vollenhove. Onze ruime werkplaats van zo'n 800m2, samen met onze bijbehorende showroom, vormen het hart van ons bedrijf. Vanuit deze locatie werkt ons enthousiaste team van ongeveer 10 lichtstraatspecialisten elke dag met volle inzet om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze zelfs te overtreffen. Wij nodigen u uit om zelf te ervaren wat Winters Lichtstraten voor u kan betekenen.

Waarom lichtstraten

Waarom lichtstraten

Vrijwel iedereen brengt het overgrote deel van de dag in huis of binnen de muren van de werkplek door. In deze plaatsen is er vaak een gebrek aan daglicht terwijl er mooie oplossingen zijn voor meer daglicht. Veel onderzoeken laten zien dat daglicht erg belangrijk is voor hoe we ons voelen en beïnvloed het onze prestaties.

Wat wij belangrijk vinden

Wat wij belangrijk vinden

  • Goede en volledige informatie
  • Kwaliteit van het product
  • Tevreden klanten

Wat onze klanten vertellen

Onze doelstelling

Onze doelstelling

Wij willen onze daglichtoplossingen graag beschikbaar maken voor iedereen; mede daarom hebben wij verschillende types in verschillende prijsklassen welke allemaal voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden van Winters Lichtstraten. Door een brede bouwachtergrond en de jarenlange ervaring met het produceren en plaatsen van lichtstraten, kunnen wij een goed en volledig advies geven. Onze belangrijkste doelstelling is namelijk dat u niet alleen nu, maar ook over 10 jaar nog steeds zeer tevreden bent met uw Winters Lichtstraat.

HOGE KWALITEIT EN 10 JAAR GARANTIE

Het frame voor onze lichtstraten wordt gemaakt van duurzaam Meranti hardhout. De buitenkant wordt afgewerkt met een hoogwaardige aluminium constructie.
Door altijd te werken met kwalitatieve producten kunnen we 10 jaar garantie geven op Winters Lichtstraten. En dat voor een hele scherpe prijs!