Voorjaarsactie

Nu tot €500,- korting

De zon begint weer te schijnen, het voorjaar staat voor de deur; dit is het moment om daglicht te omarmen. Maak nu ook de keuze voor een lichtstraat in de aanbouw of veranda. Om de keuze iets te verlichten komen wij u tegemoet in de prijs.

Op onze website staan verschillende lichtstraten met aangepaste prijzen, mocht uw maat er niet tussen staan, vul dan het contactformulier in voor een scherpe offerte op maat.

Voordelen van Winters Lichtstraten

Voordelen van Winters Lichtstraten

  • Stijlvolle houten constructie aan de binnenkant
  • Onderhoudsvrije aluminium constructie aan de buitenzijde
  • Meer woongenot en energie door extra daglicht
  • Prettig klimaat door goede ventilatie via bedienbare ramen
  • Op maat gemaakt met veel extra mogelijkheden
  • Positief effect op de woningwaarde

Voorjaarsactie vlakke lichtstraat

Een vlakke lichtstraat heeft een groot glasoppervlak, maar is relatief laag in hoogte. De vlakke lichtstraat heeft een minimalistisch design en komt goed tot zijn recht in een moderne en strakke woning. De verdeling van het glas in het frame kan volledig naar wens worden gemaakt waardoor de lichtstraat kan bestaan uit elk gewenst aantal ruiten. De vlakke lichtstraat kan ook verwerkt worden in een hellend dak. Naast de zichtbare vlakke lichtstraten op de website, kunt u ook altijd een offerte op maat aanvragen; deze worden ook voorzien van de voorjaarsactie.

Voorjaarsactie zadeldak lichtstraat

Een zadeldak type lichtstraat is door de vorm zeer gewild en overal toepasbaar. Deze lichtstraat brengt veel daglicht binnen en is door zijn vormgeving scherp geprijsd. Naast de zichtbare zadeldak lichtstraten op de website, kunt u ook altijd een offerte op maat aanvragen; deze worden ook voorzien van de voorjaarsactie.

Voorjaarsactie schilddak lichtstraat

Een schilddak lichtstraat is eigenlijk het paradepaardje onder de lichtstraten van Winters Lichtstraten. Dit type lichtstraat brengt het zonlicht op een zeer natuurlijke manier naar binnen en heeft een exclusieve, ambachtelijke uitstraling. De schuine zijde wordt ook wel een 'wolfskap' of 'wolfseind' genoemd. Naast de zichtbare schilddak lichtstraten op de website, kunt u ook altijd een offerte op maat aanvragen; deze worden ook voorzien van de voorjaarsactie.

HOGE KWALITEIT EN 10 JAAR GARANTIE

Het frame voor een Winters Lichtstraat wordt gemaakt van duurzaam Meranti hardhout. De buitenkant wordt afgewerkt met een hoogwaardige aluminium constructie.
Door altijd te werken met kwalitatieve producten kunnen we 10 jaar garantie geven op Winters lichtstraten. En dat voor een hele scherpe prijs!